9.3.10

Εγώ, ο spammer

Αν είχα ακολουθήσει 100% αυτό που είχα γράψει πριν από λίγο καιρό, τώρα δεν θα έπαιρνα σχόλια όπως αυτό που υπάρχει εδώ. Εγώ φταίω και το παραδέχομαι. Το συγκεκριμένο γεγονός, πολύ απλά έρχεται να επικυρώσει αυτό που είχα γράψει πριν από καιρό στο άλλο μου blog (που τώρα έκλεισα γιατί έβγαλα χοντρά λεφτά): ότι δεν υπάρχουν πολλοί τρόποι για να προωθήσεις τα κείμενα σου, αν είσαι νέος blogger. Και με τους υπάρχοντες τρόπους, το σχοινί είναι πολύ λεπτό και τεντωμένο. Τα όρια είναι πολύ στενά και αν ξεφύγεις λίγο κινδυνεύεις να χαρακτηριστείς από spammer μέχρι μακάκας. Και όλα αυτά, επειδή απλώς προσπαθείς να δώσεις τα κείμενα από το blog σου σε άτομα που μπορεί να τους ενδιαφέρουν.


Δεν πειράζει. Ας είμαι spammer. Μακάρι οι spammers να ήταν σαν κι εμένα. Θα αυτοτιμωρηθώ, ακολουθώντας αυτό που είχα γράψει πριν λίγο καιρό και που δεν τήρησα στο 100%. Μάλλον θα πάω στην κόλαση για αυτό.

Ετοιμάστε την φωτιά. Εγώ πάω να στείλω εκείνα τα 1000000 mails που έχω ετοιμάσει. Α, δεν είναι τίποτα σπουδαίο. Είναι για κάτι viagra και λοταρίες που διαφημίζω τον τελευταία καιρό. Το συνηθίζω, πάνε καλά οι δουλειές. Υπάρχουν πολλά θύματα.
 
 
djdb.me ©2010. Υπό CC άδεια. Template by Diovo.com, επανασχεδιασμένο απο djdb